Friday, 25 January 2013

TERBAIK DARI LADANG!!!


Nota KAIZER :- Hari ni aku dapat jugak package yang aku nanti-nanti kan selama ini...dah berhari-hari aku duk tunggu bila la benda ni nak sampai...akhirnya barang yang order dah sampai...rasa nak nanges jer bila duk bukak kotak tu...dah bertahun-tahun aku cari komik-komik ni untuk lengkapkan koleksi aku yang banyak miss masa aku study dulu...rasa berbaloi sangat bila dapat menatap komik-komik ni......


Berdebar2 bila tengok bungkusan ni...

Bukan main cantik lagi kotak ni...dah nampak isi...

Fuiyo!ada bubble wrap plak...

Dah keluar dari kotak, berat jugak natang ni...

HIKAYAT WIRA PENEMBAK HELANG...check dulu...

Sesi tabur2...memang terbaek!!!

Nota KAIZER :- Terima kasih yang tak terhingga kepada Potachan kerana sudi menjual komik Hikayat Wira Penembak Helang 1-38(Tamat) kepada aku dengan harga yang cukup murah (RM 80 !!!)...sorry coz terpanggil ko sis sebelum ni,aku ingat ko perempuan,hehe :p Anyway komik ko ni memang nampak terlalu baru, aku pun hairan sama ada ko pernah baca buku ni ke tak, macam tak terusik langsung...Terbaek!!! 

 
Bungkusan order yang kedua...

Jeng, jeng, jeng...

JEJAK KELANA...best tak terhingga!!!


Nota KAIZER :- Satu lagi komik yang aku sangat hairan dengan pemiliknya...dia tak pernah baca ke buku-buku ni???Nampak tak ada kesan pernah dibaca je, teramat clean!!! Anyway terima kasih kepada Liang Zhuge kerana sudi buat deal dengan aku walaupun memakan masa berbulan-bulan...RM 33 yang teramat murah untuk buku susah jumpa ni...trimas!!!

Nota KAIZER :- Terima kasih Abang Low Yatt kerana aku dapat deal dengan penjual-penjual best ni :D

5 comments :

breedx said...

Bro kalau ko nak jual koleksi hikayat wira penembak helang ni. Aku sanggup double harga ko beli tu.

Alia Nadiah said...

Abg.. saya nak beli buku nie dgn abg bleh?

KAIZER said...

Xjual la dik..malah nk tambah membeli ada la,hihi :)

Ardani Ardan said...

bro. cari kt youtube drama dia, legend of the condor hero 2003 n 2008. tp 2003 betul serupa komik. 2008 pula cantik.

Zul said...

klo nk jual whatapp saya.. 018-363 5001

Post a Comment